Ad:
Konum: izmit, Türkiye

İletişim: mutfakguncesi@gmail.com

Pazartesi, Şubat 20, 2006

ÖNEMLİ

Son günlerde saygı ve edep sınırlarını aşan, beni de, site ziyaretçilerini de son derece rahatsız eden yorumlar oluyor maalesef. Bu sebeple bir süre yorumları onaylandıktan sonra yayınlacağım, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

5 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

kendileriyle barışık olmayan kişiler ne yazık ki internet ortamında çok var.Benim kim olduğumu nasılsa bilmiyor istediğim gibi rahatsız etme hakkına sahibim diye düşünen kişiler acaba ellerine ne geçtiğini sanıyorlar.Elbette başıboş değiliz KUL hakkını nasıl ödeyecekler acaba akıllarına geliyor mu?
perşembe günü derince de görüşmek umuduyla

2/21/2006 09:08:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

sevgili saziye

siteni uzun süredir begeniyle takip ediyorum. samimi yorumlarin ve nefis tariflerin beni mutlu ediyor. bu tür anlamsiz yorumlar askini ve sevkini kesinlikle etkilememesi duasi ile..

sevgiyle, melekce

2/21/2006 10:43:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Lutfen benim yorumumu olumsuz algilamayin.Sizi rahatsiz ettigini anliyorum ben diyorum ki ancak "yorum" "yorum"dur.
Iyi yorumlar kabul edilip kotu yorumlarin silinmesini ben anliyamiyorum.Hepsi de kisilerin gorusleri iste.Ne sakincasi var ,begenenler oldugu gibi begenmeyaelarin de olmasi normal degil mi? Istenmeyen begenilmeyen goruslere sansur uygulanmasini ben pek demokratik bir yaklasim olarak gormuyorum.Neden korkuyoruz ki olumsuz,karsi goruslerden.Istedikleri kadar yazsinlar, birakin onlar da kendilerini ifade etsinler.Farkli renkler de olsun.Guzellik orada degil mi?
umarim benim yorumum da sansure ugramaz.
Umarim

2/26/2006 06:22:00 ÖS  
Blogger saziye dedi ki...

Samimiyetiniz ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İnanın yorumları onayladıktan sonra yayınlamak benim de hiç hoşuma giden birşey değil, ayrıca benim için ek bir zaman ve enerji kaybı. Bende eleştiri ve düşüncelerin özgürce paylaşılmasından yanayım ve bundan memnuniyet duyarım, çünkü bir işi eleştirmek demek, o işe eleştirecek kadar kıymet vermek demektir. Ancak ortaya konan işle hiçbir ilgisi olmayan,terbiye sınırlarını aşan ve argo sözcükler içeren, hem beni hemde site okuyucularını rahatsız eden mesajlar oluyor. Telefon sapıklarını bilirsiniz, hani rastgele numaralar çevirip, kötü sözler söyler ve insanları rahatsız ederler. Maalesef bunların web versiyonları var ve bu kişiler beni bu uygulamaya mecbur bıraktı. Bunlar dışındaki her yorum ve eleştirinin MUTLAKA yayınlanacağından emin olabilirsiniz.

2/26/2006 07:09:00 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

merhaba ben hatice size bu siteyi actiginizdan dolayi cok tesekkür ederim.tariflerinizi beyeniyle yapiyorum.berbat yorumlara gelince,bunu cok sacma buluyorum bence siz kimseyi takmadan bu basarili yemek tariflerinizi yazmaya devam edin.bizde sizden almaya devam edelim.saygilarimla hatice.k.

2/28/2006 12:45:00 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa