İletişim: mutfakguncesi@gmail.com
Profilimin tamamını görüntüle
Kaydol:Kayıtlar [Atom]
saziye tarafından gönderildi | 8:59 ÖÖ
mayalı hamurlarım sorunlu olsada deneyeceğim bu tarifinizi...
ellerinize saglik cok guzel bir tarif sizden yine bir ricam olacak resimler acilmadigindan katlama seklini anlayamadim hamuru rulo sarip gulboregi gibi saracakmiyiz selamlar
Şaziyecim çok güzel bir tarif sahurada çok uygun ellerine sağlık
cok guzel olmus bu ellerine saglik, sekil de harika..Nazli, mayali tariflerde ben de sporun yasiyordum, megerse ilik sutte mesela mayayi erittikten sonra beklemiyormusum hic, once biraz kopurmesi lazim, ondan sonra karistiracaksin diger malzemelerle, belki ondan olabilir.
Merhaba, ellerinize saglik inanilmaz istah acici gorunuyor, ozellikle patatesli herseyi seven benim icin! size bir sorum olacakti, ikinci fotografta hamuru kiviriyorsunuz, ama ondan sonra, dinlendikten sonra bu hamur acilacak diye yazmissiniz, ben bu islemi pek anlamadim, kivrilmis hamurun uzerine mi merdane ile bastirarak aciyorsunuz, veya kivrilmis hamuru tekrar sardiginiz gibi de tekrar aciyormusunuz? Selamlar, Gül
Gercekten denemek lazim.Kiymadakoysak guzel olur degil mi?Paylastigin icin tesekkurler..
Şaziye nefis olmuş pideler ellerine sağlık kolay gelsin Ebru
Sevgili Nazlı, Emine, Evren, Ebru yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)Nuran ve Gül, hamuru önce açıp, yağlıyoruz ve gül böreği şeklinde sarıyoruz. Biraz dinlendirip tekrar açıyoruz ve tepsiye koyuyoruz.Sevgili Lama, kıymalıda yapılabilir tabii, ama kuru olmaması için kıymayı ya patates ile birlikte kullanmalı ya da kıymalı harca domates ilave edilmeli bence.
saziyecim harika gorunuyor ellerine saglik muhakkak deneyecegim
benımde hosuma gıttı sazıyecım;sahura dııl ıftara yapıcam ınsaallah....sevgılerle..
harika bir alternatifellerine sağlık
sevgili şaziye 5 gündür istanbulda ailemin yanındaydım seni takip edemedim eve gelir gelmez seni ziyaret ettim ellerine sağlık tarif çok davetkar gözüküyor inşaallah denerim mayalı tariflerle pek aram yok ama insan deneye deneye öğrenirmiş derler sevgilerle serap
Dun aksam bu tarifi denedim, sadece tereyag olcusunu yaklasik iki katina cikararark, harika bisi oldu, paylasimin icin cok tesekkurler, ellerine saglik!!!
Sevgili Nesrin, anonymous, Fikriye teşekkürler:)Serap'cım, hoşgeldin.Arzu'cum, ellerine sağlık, yiyenlere de afiyet olsun, inşallah tatlı kızında beğenmiştir:)
ayyyy cok güzel ve cok lezzetli görünüyor!Ellerine saglik!
sazıye kurtarıcım sahurda ne olcak kabusundan kurtuldum yrın ılk ısım bunu denemek
Arife'cim, teşekkür ederim:)toprakveben, deneyince inşallah beğenirsiniz, sevgiler.
Tek kelimeyle harika hamur işlerini severek yapan ben bu tarifide mutlaka deniycem güzel tarifleriniz mutfağımızı şenlendiriyor teşekkürler :) iyi geceler ve iyi hafta sonları diliyorum.Özge
merhabalar,ben bir bucuk yildir hollanda'da yasiyorum.belki firinimdan belki unumdan eskisi kadar guzel hamurisi yapamiyordum, ta ki dun bu pideyi yapana kadar.ellerinize saglik.cok lezzetli cok guzel bir tarif, benim yaptigim da cok guzel oldu.sevgiler, Gul.
Özge'cim, çok teşekkürler. Denersen sonucu yaz olur mu?Sevgili Gül, seninde ellerine sağlık, beğendiğine sevindim.
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa
20 Yorum:
mayalı hamurlarım sorunlu olsada deneyeceğim bu tarifinizi...
ellerinize saglik cok guzel bir tarif sizden yine bir ricam olacak resimler acilmadigindan katlama seklini anlayamadim hamuru rulo sarip gulboregi gibi saracakmiyiz selamlar
Şaziyecim çok güzel bir tarif sahurada çok uygun ellerine sağlık
cok guzel olmus bu ellerine saglik, sekil de harika..
Nazli, mayali tariflerde ben de sporun yasiyordum, megerse ilik sutte mesela mayayi erittikten sonra beklemiyormusum hic, once biraz kopurmesi lazim, ondan sonra karistiracaksin diger malzemelerle, belki ondan olabilir.
Merhaba, ellerinize saglik inanilmaz istah acici gorunuyor, ozellikle patatesli herseyi seven benim icin! size bir sorum olacakti, ikinci fotografta hamuru kiviriyorsunuz, ama ondan sonra, dinlendikten sonra bu hamur acilacak diye yazmissiniz, ben bu islemi pek anlamadim, kivrilmis hamurun uzerine mi merdane ile bastirarak aciyorsunuz, veya kivrilmis hamuru tekrar sardiginiz gibi de tekrar aciyormusunuz? Selamlar, Gül
Gercekten denemek lazim.Kiymadakoysak guzel olur degil mi?
Paylastigin icin tesekkurler..
Şaziye nefis olmuş pideler ellerine sağlık kolay gelsin Ebru
Sevgili Nazlı, Emine, Evren, Ebru yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)
Nuran ve Gül, hamuru önce açıp, yağlıyoruz ve gül böreği şeklinde sarıyoruz. Biraz dinlendirip tekrar açıyoruz ve tepsiye koyuyoruz.
Sevgili Lama, kıymalıda yapılabilir tabii, ama kuru olmaması için kıymayı ya patates ile birlikte kullanmalı ya da kıymalı harca domates ilave edilmeli bence.
saziyecim harika gorunuyor ellerine saglik muhakkak deneyecegim
benımde hosuma gıttı sazıyecım;sahura dııl ıftara yapıcam ınsaallah....sevgılerle..
harika bir alternatif
ellerine sağlık
sevgili şaziye 5 gündür istanbulda ailemin yanındaydım seni takip edemedim eve gelir gelmez seni ziyaret ettim ellerine sağlık tarif çok davetkar gözüküyor inşaallah denerim mayalı tariflerle pek aram yok ama insan deneye deneye öğrenirmiş derler
sevgilerle
serap
Dun aksam bu tarifi denedim, sadece tereyag olcusunu yaklasik iki katina cikararark, harika bisi oldu, paylasimin icin cok tesekkurler, ellerine saglik!!!
Sevgili Nesrin, anonymous, Fikriye teşekkürler:)
Serap'cım, hoşgeldin.
Arzu'cum, ellerine sağlık, yiyenlere de afiyet olsun, inşallah tatlı kızında beğenmiştir:)
ayyyy cok güzel ve cok lezzetli görünüyor!
Ellerine saglik!
sazıye kurtarıcım sahurda ne olcak kabusundan kurtuldum yrın ılk ısım bunu denemek
Arife'cim, teşekkür ederim:)
toprakveben, deneyince inşallah beğenirsiniz, sevgiler.
Tek kelimeyle harika hamur işlerini severek yapan ben bu tarifide mutlaka deniycem güzel tarifleriniz mutfağımızı şenlendiriyor teşekkürler :) iyi geceler ve iyi hafta sonları diliyorum.Özge
merhabalar,
ben bir bucuk yildir hollanda'da yasiyorum.belki firinimdan belki unumdan eskisi kadar guzel hamurisi yapamiyordum, ta ki dun bu pideyi yapana kadar.ellerinize saglik.cok lezzetli cok guzel bir tarif, benim yaptigim da cok guzel oldu.sevgiler, Gul.
Özge'cim, çok teşekkürler. Denersen sonucu yaz olur mu?
Sevgili Gül, seninde ellerine sağlık, beğendiğine sevindim.
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa