İletişim: mutfakguncesi@gmail.com
Profilimin tamamını görüntüle
Kaydol:Kayıtlar [Atom]
saziye tarafından gönderildi | 7:26 ÖS
Ellerinize saglik...dolmalar cok sirin ve harika gozukuyor. Ben de deneyecegim bir gun bu kabaklari tadi mutlaka cok guzeldir...sevgiler.
Benim babanem de kabağın içlerini kavurur sonra ocaktan almaya yakın da yumurta kırar çok az da öyle kavurur, çok lezzetli olurdu...Ellerine sağlık..
dolmalar gerçekten çok şirin görünüyor ellerine sağlık en yakın zamanda denemem lazım görüşmek üzere
dolmalar tenceremde pisiyorlar.her zaman kabak pisiririm ama ilk defa dolmasini yaptim desem tuhaf olur mu acaba?7aylik bir bebegim var ve kabak iyi sut yapiyor bunu soylemem lazim.bir de dolma olarak deneyelim.umarim lezzetli olur,iclerini de ayirdim bir mucver denemem olacak daha sonra,saziye hanim mutfak arkadasliginiz icin tesekkurler buna ihtiyacim varmis dogrusu.ESRA from USA.
Yeliz'cim, bu kabakların tadı normal kabaktan pek farklı değil, ama görünüş olarak çok hoş gerçekten:)Yeşim'cim, yumurtalı da güzel olur, eskiler hiçbirşeyi israf etmiyor ve değerlendirmek için güzel alternatifler buluyorlar. Onlardan öğrenecek çok şey var.Emine'cim, dolma yapmak için ideal bu küçük kabaklar.Esra'cım, inşallah yemeğin istediğin gibi olmuştur. Yorumun için teşekkür ederim, herbirimiz dünyanın bir ucunda da olsak mutfaklarda benzer tatlar olması ne hoş:)
bu gün bu tarife göre etli dolma pisirdim ve COK lezzteli oldular. Bundan sonra hep bu tarife göre yapacagim dolmalarimi.Paylasimin icin tesekkür etmek istedim, bu güzel tariflerinin devamini bekliyoruz..Sevgiyle kal, melekce
babaannenizden bahsedince inanın gözlerim yaşardı şimdiki nesil bebeler kabaklı yemekle katık yiecek olsalar daha ne isterdim ama kendime yapacagım kabakların içini Allah babaanneye rahmet eylesin
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa
7 Yorum:
Ellerinize saglik...dolmalar cok sirin ve harika gozukuyor. Ben de deneyecegim bir gun bu kabaklari tadi mutlaka cok guzeldir...
sevgiler.
Benim babanem de kabağın içlerini kavurur sonra ocaktan almaya yakın da yumurta kırar çok az da öyle kavurur, çok lezzetli olurdu...Ellerine sağlık..
dolmalar gerçekten çok şirin görünüyor ellerine sağlık en yakın zamanda denemem lazım görüşmek üzere
dolmalar tenceremde pisiyorlar.her zaman kabak pisiririm ama ilk defa dolmasini yaptim desem tuhaf olur mu acaba?7aylik bir bebegim var ve kabak iyi sut yapiyor bunu soylemem lazim.bir de dolma olarak deneyelim.umarim lezzetli olur,iclerini de ayirdim bir mucver denemem olacak daha sonra,saziye hanim mutfak arkadasliginiz icin tesekkurler buna ihtiyacim varmis dogrusu.ESRA from USA.
Yeliz'cim, bu kabakların tadı normal kabaktan pek farklı değil, ama görünüş olarak çok hoş gerçekten:)
Yeşim'cim, yumurtalı da güzel olur, eskiler hiçbirşeyi israf etmiyor ve değerlendirmek için güzel alternatifler buluyorlar. Onlardan öğrenecek çok şey var.
Emine'cim, dolma yapmak için ideal bu küçük kabaklar.
Esra'cım, inşallah yemeğin istediğin gibi olmuştur. Yorumun için teşekkür ederim, herbirimiz dünyanın bir ucunda da olsak mutfaklarda benzer tatlar olması ne hoş:)
bu gün bu tarife göre etli dolma pisirdim ve COK lezzteli oldular. Bundan sonra hep bu tarife göre yapacagim dolmalarimi.
Paylasimin icin tesekkür etmek istedim, bu güzel tariflerinin devamini bekliyoruz..
Sevgiyle kal, melekce
babaannenizden bahsedince inanın gözlerim yaşardı şimdiki nesil bebeler kabaklı yemekle katık yiecek olsalar daha ne isterdim ama kendime yapacagım kabakların içini Allah babaanneye rahmet eylesin
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa