Ad:
Konum: izmit, Türkiye

İletişim: mutfakguncesi@gmail.com

Cuma, Aralık 23, 2005

SOĞUK HAVANIN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Kış iyice bastırdı, havalar çok soğuk. Böyle havalarda, sıcak bir eve sahip olmak ne büyük nimet, dışarıda, sokaklarda yada sobası olmayan evlerde yaşamak zorunda olan insanlar olduğunu düşününce ... Yapabilecek birşeyler olmalı, oturduğumuz yerden ''vah vah yazık'' demek çözüm olmuyor. Etrafımızda varsa zor durumda olanlar imkanımız nispetinde birşeyler yapmaya çalışmak lazım. Bireysel olarak birşeyler yapamıyorsak, Deniz Feneri, Kimse Yok mu gibi yardım dernekleri bu konuda bir çözüm olabilir. Biz merhamet duygusuna fazlasıyla sahip bir milletiz. İnşallah bu tür yardım organizasyonları her ihtiyaç sahibini kucaklayacak kadar büyür, biz de '' komşusu açken, tok yatan'' insanlar olmanın vebalinden kurtuluruz.

3 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Tüm tariflerin güzel ama en güzel tarifin SOĞUK HAVANIN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ başlığı ile verdiğin olmuş.Böylesi güzel bir hatırlatma için sonsuz teşekkür ve şükran sana olsun.Sevgiler

12/23/2005 05:54:00 ÖS  
Blogger Hayat Güzel dedi ki...

Seni can-ı gönülden destekliyorum.
Hatırlatman için çok teşekkür ederiz.

12/23/2005 07:23:00 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Benden başkaları mutlaka yardım ediyordur.Düşüncesinden kurtulup az da olsa elimizden gelen kadar yardımcı olursak kendi çevremizde bulunan yardıma muhtaç kişilere bizlerde arkadaşlarımız içinde dernek gibi çalışabiliriz.
Hatırlattığın için teşekkürler.

12/24/2005 02:34:00 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa