Ad:
Konum: izmit, Türkiye

İletişim: mutfakguncesi@gmail.com

Pazartesi, Nisan 03, 2006

VE BAHAR...

Pazar sabahı kalkıpta pırıl pırıl güneşi görünce dayanamadık ve çocukları da uyandırıp attık kendimizi dışarı. Maşukiye-Sapanca'ya doğru düştük yollara...





8 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

hayat dolu paylaşımın için çok teşekkürler.sevgilerimle...ben ONLARuyurken

4/03/2006 10:17:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

merhabalar Şaziye Hanım,
Ben 2 yıllık evliyim ve henüz 3 aylık olan bi bebeğim var.Yaşadığım yer kendi memleketim değil.Buraları pek tanımamam ve bebeğimin küçük olması hasebiyle pek sosyal aktivitem yok.Oğluşum doğmadan evvel ahşap boyama kursuna gitmiştim.Ama şuan zamanımın çoğu evde geçiyor.Bloğunuz tek kelimeyle harika.Bende bir blog hazırlamak istiyorum ve yardımlarınızı(acil) bekliyorum.Tüm mutfakgüncesi ailesi ve takipçilerine duyurulur.Çalışmalarınızın devamını diliyor ve selamlar gönderiyorum.
efe_erol@hotmail.com

4/03/2006 04:54:00 ÖS  
Blogger life dedi ki...

Adapazarı'nda otururken bizde sıksık giderdik Sapanca'ya:)

Tarafımdan sobelendiniz hatırlatırım:))

4/03/2006 07:29:00 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Şaziye,burnumun direği sızladı şimdi.Çok özledim oraları. En son bir ay önce gitmiştim. Geçen hafta annem bana geldiğinde babamı,kardeşimi sorar gibi ağaçların çiçeklerini sormuştum.Çiçekteyken don yapacak diye ödüm korkuyor.İzmit'i de çok severim. Ortaokul ve liseyi İzmit'de okudum.Herkese sevgiler.

4/03/2006 09:32:00 ÖS  
Blogger saziye dedi ki...

ONLARuyurken, ziyaretin ve yorumun için teşekkürler:)

Anonymous, blog hazırlamak için şu sitelerden faydalanabilirsin;
www.blogger.com
www.blogcu.com

Şehnaz'cım, Maşukiye ve Sapanca bizim için İzmit'in kirli havasından kaçabileceğimiz sığınaklar. Özellikle bahar ve yaz aylarında her fırsatta soluğu orada alıyoruz.
Soben için teşekkürler, sevgiler...

Sevgili Meltem hn, havalar erken ısınıp, ağaçlar çiçeğe durduğunda ben de hep don olmasından korkarım, Allah korusun. En kısa zamanda bir Maşukiye ziyareti yapmalısınız bence, biz bu hafta sonu doyamadık, haftaya pazar kahvaltıya gitmek niyetindeyiz:)

4/04/2006 08:34:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

bende izmiti coook özledim bu yaz gelecem inşallah hatılattınız tşk sevgilerle

4/04/2006 10:46:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

İzmit' li üstelik Maşukiye' de oturan biri olarak, sapnca gölünü evimin balkonundan seyreden ben, sizlerin özleminize yardımcı olayım isedim. Bu mevsimde en çok sevdiğim ağaç şeftali. Çünkü ağaçlar sadece pembe renkli çiçekler içinde oluyorlar pembe pamuk helva gibi. Erik ağaçları şu an bem beyaz, onlara da patlamış mısır diyorum ben, Şaziye hanım, Maşukiye ye geldiğiniz zamanlar da sizi misafir etmek isterim. Bu sitedeki her şey çok güzel. Her zaman ki gibi ellerinize, emeğinize sağlık diyorum.

4/05/2006 04:14:00 ÖS  
Blogger Hatice Betul dedi ki...

merhabalar,turkiyeden uzakta olan biri olarak cok hosuma gitti goruntuler. ellerinize saglik resimler icin.guzel kareler yakalamissiniz

4/06/2006 04:49:00 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa