Ad:
Konum: izmit, Türkiye

İletişim: mutfakguncesi@gmail.com

Pazar, Ocak 15, 2006

BAYRAMIN ARDINDAN

Bayramda İzmir'deydik. Tatilimiz, akraba ziyaretleri açısından verimli, seyahat olarak biraz ürkütücüydü. Kötü hava koşulları ve kuş gribi tehdidi altında yaklaşık 1400 km yol yaptık. Gönen civarında, karlı bir dağ yolundan güçlükle geçebildik. Genelde bayram ziyaretleri ve evde oturmakla geçti tatilimiz, hava çok soğuktu. Sadece bir gün gezmeye çıkabildik, Söke' deki outlet mağazalara gittik. Dönüşte, Kuşadası girişinde, kuş gribi için önlem olarak şehre giren arabaları ilaçlıyorlardı, bizim lastikleri de ilaçladılar, tedirgin olduk. Yollarda kuşlar pisledi arabanın üzerine, hemen bir benzincide durup arabayı yıkattık, inip, binerken kapıları ayağımla iterek kapattım korkudan. Yani, kurban bayramıydı ama, gündemde kurbanlıklardan ziyade tavuklar ve kuşlar vardı.

2 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

merhaba donusunuzun bıraz zor gecmesıne uzuldum.bız baya kolay gıttık .ıstanbul cok soguktu.erzuruma ınınce esas sogugu gorduk.oraların kıymetını bılın valla.burda suan her yer buz halınde.sevgıler...

1/17/2006 02:34:00 ÖS  
Blogger saziye dedi ki...

Valla Özlem'ciğim, eve geldiğime nasıl şükrediyorum bilemezsin.
Sizin dönüşünüzün ertesi günü Erzurum uçağı hava şartlarından dolayı tehir edilmiş, haberlerde geçti. Tam zamanında gitmişsiniz.

1/17/2006 03:29:00 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa