Gerçekten sizi kutlamak lazım Şaziye hanım ne kadar guzel bır fıkır vede lezzetlı gorunuyor.bende şimdi akşama iftara davetli olduğum arkadaşıma çiko damlalı kek yapacağım tv de o pastane baskınlarını ızleyınce artık dısardan almamaya karar verdım.şaşırıyorum ya hem suçlular hemde pişkin nasıl vicdan bu ben anlamadım...ESRA
Saziye Hanim Merhaba, yine cok güzel bir tarif vermissiniz - ben buna benzer bir "tarifimde" kakaolu pudding kullanirim, üzerinede biraz antep fistigi serperim. Böylecede güzel olur :o))
sevgili şaziye yine döktürmüşsün ma şaallah bende kek kırıntılarıyla ne yapacaksın diye bayağı merak ediyordum göze hitapta çok şık ellerine sağlık bu gün benim evlilik yıldönümüm 7 yıl oldu çok mutluyum inşallah nice 7 yıllara allaha emanet ol kendine kızlarına iyi bak
merhaba .hayırlı ramazanlar şaziye.ellerine sağlık ,bende kalan pastalarla bu tip değişiklikler yapıp eve yeniden sunuyorum ama seninki daha güzel olmuş ,bize yeni fikirler kazandırdığın için çok teşekkürler,allaha emanet olsevdiklerinle sevgilerimle
merhaba sitenizi ilk kez gezdim ve bayıldım paylaştığınız tüm tariflere. İzmitte olmanızda ayrıca hoşuma gitti. ben eski bi izmitliyim. yani aslen rizeli ama yıllarca izmitte oturdum kullar seymen döngelde çok özledim oraları. arada kuzenlere ziyarette bulunuyorum. neyse izmit denince hemen laf uzar bende. size bişey sormak istiyorum. ben mayalı hamur yoğurduğumda güzel kabarıyor, tepsiye koyuncada bekletiyorum yine kabarıyor fakat pişince hiç kabarmamış gibi oluyor ve maya kokusu içinde belli oluyor. çok moralimi bozuyor. o yüzden ev ekmeği yapamıyorum. fırınım mini firinlardan ondan olabilirmii? yada nerede yanlış yapıyorum? cevabınızı bekleyeceğim... burayada yazabilirsiniz mail adresimide verebilirim.
merhabalar,kalan kekleri degerlenirmek icin güzel bir tarif,paylasiminiz icin tesekkürler,yavrularinit ve esinizle beraber hayirli ramazanlar. www.blogcu.com.Baharcicegi öznur
Merhabalar, ellerinize sağlık öncelikle. Geçenlerde gördüm bu tarifi ve güzel olacağına emin olarak buzluktaki kekimden bir dilim alıp yaptım. Sonuç gerçekten çok güzeldi. Hatta misafirlere pasta olarak yapılıp ikram edilebilecek tarzda bence.
merhaba ben tuba nur bu siteye ilk kez girdm:) ilk kez bu kadar güzel ve açık yemek tarifi veren bir yere rastladm sizi CAN-I GÖNÜLDEN tebrik ediyorum ALLah yard. olsun.AEO:))
Gerçekten sizi kutlamak lazım Şaziye hanım ne kadar guzel bır fıkır vede lezzetlı gorunuyor.bende şimdi akşama iftara davetli olduğum arkadaşıma çiko damlalı kek yapacağım tv de o pastane baskınlarını ızleyınce artık dısardan almamaya karar verdım.şaşırıyorum ya hem suçlular hemde pişkin nasıl vicdan bu ben anlamadım...ESRA
YanıtlaSilSaziye Hanim Merhaba,
YanıtlaSilyine cok güzel bir tarif vermissiniz - ben buna benzer bir "tarifimde" kakaolu pudding kullanirim, üzerinede biraz antep fistigi serperim. Böylecede güzel olur :o))
Almanyadan Sevgilerle.
Şaziye Hanım, ellerinize sağlık. Çok hoş bir fikir ve de çok nefis görünüyor.
YanıtlaSilsevgili şaziye yine döktürmüşsün ma
YanıtlaSilşaallah bende kek kırıntılarıyla ne yapacaksın diye bayağı merak
ediyordum göze hitapta çok şık ellerine sağlık bu gün benim evlilik yıldönümüm 7 yıl oldu çok mutluyum inşallah nice 7 yıllara
allaha emanet ol kendine kızlarına iyi bak
merhaba .hayırlı ramazanlar şaziye.ellerine sağlık ,bende kalan pastalarla bu tip değişiklikler yapıp eve yeniden sunuyorum ama seninki daha güzel olmuş ,bize yeni fikirler kazandırdığın için çok teşekkürler,allaha emanet olsevdiklerinle sevgilerimle
YanıtlaSilŞaziye ellerine sağlık çok güzel görünüyor hayırlı ramazanlar sevgiler Ebru
YanıtlaSilmerhaba sitenizi ilk kez gezdim ve bayıldım paylaştığınız tüm tariflere. İzmitte olmanızda ayrıca hoşuma gitti. ben eski bi izmitliyim. yani aslen rizeli ama yıllarca izmitte oturdum kullar seymen döngelde çok özledim oraları. arada kuzenlere ziyarette bulunuyorum.
YanıtlaSilneyse izmit denince hemen laf uzar bende. size bişey sormak istiyorum. ben mayalı hamur yoğurduğumda güzel kabarıyor, tepsiye koyuncada bekletiyorum yine kabarıyor fakat pişince hiç kabarmamış gibi oluyor ve maya kokusu içinde belli oluyor. çok moralimi bozuyor. o yüzden ev ekmeği yapamıyorum. fırınım mini firinlardan ondan olabilirmii?
yada nerede yanlış yapıyorum? cevabınızı bekleyeceğim... burayada yazabilirsiniz mail adresimide verebilirim.
rengarenkdantel@gmail.com
Arkadaşlar, beğeniniz ve vakit ayırıp yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim. Herkese sevgiler, selamlar...
YanıtlaSilŞaziyecim valla öyle işime yarayacak bir tarif olduki tamda elimdeki kekle ne yapabilirim diye düşünüyordum.Eline sağlık...
YanıtlaSilmerhabalar,kalan kekleri degerlenirmek icin güzel bir tarif,paylasiminiz icin tesekkürler,yavrularinit ve esinizle beraber hayirli ramazanlar.
YanıtlaSilwww.blogcu.com.Baharcicegi öznur
Merhabalar, ellerinize sağlık öncelikle. Geçenlerde gördüm bu tarifi ve güzel olacağına emin olarak buzluktaki kekimden bir dilim alıp yaptım. Sonuç gerçekten çok güzeldi. Hatta misafirlere pasta olarak yapılıp ikram edilebilecek tarzda bence.
YanıtlaSilSevgili Nalan, işine yarayacağı için sevindim, teşekkürler.
YanıtlaSilSevgili Öznur teşekkürler, size de hayırlı ramazanlar.
Sevgili Naile, beğendiğine çok sevindim, afiyet olsun.
merhaba ben tuba nur bu siteye ilk kez girdm:) ilk kez bu kadar güzel ve açık yemek tarifi veren bir yere rastladm sizi CAN-I GÖNÜLDEN tebrik ediyorum ALLah yard. olsun.AEO:))
YanıtlaSil