Yoğun geçen ramazan ayı ve İzmir'de geçirdiğimiz kısa bayram tatilinden sonra birkaç satır yazabilecek vakti ancak bulabildim ve bilgisayarın başına oturdum. İzmir'e genellikle ağustos ayının son haftaları gideriz, hem sıcaklar biraz normalleşmiş olur hem de taze incir mevsimine denk gelir. Ama bu sene yazın gitmeye fırsat bulamayınca kısa da olsa bayram tatilini orada değerlendirdik. İncir mevsimini kaçırdığımız için üzülüyorduk, neyseki bir tanıdığın bahçesindeki, geç olgunlaşan kara incirlerden yeme imkanı bulduk. Ödemiş, Bozdağ-Gölcük, Özdere ziyaretleriyle 3 günlük kısacık tatil bitti ve biz kuru incirlerimizi ve zeytinyağımızı yüklenip evimize döndük.
Fotoğraf: germencik.gov.tr
merhaba şaziye hanım benim blogumada buyrun siteniz bir harika ama ne olur ihmal etmemeye çalışın:)gölcükten melek
YanıtlaSilhttp://www.blogger.com/profile/07530916314801460932
Hoşgeldin :) Kısa da olsa keyifli bir tatil geçirmene sevindim. Yeni tariflerini sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler
YanıtlaSilhoş geldin şaziye'cim artık iyice meraklanmaya başlamıştık.iyi olduğuna sevindim.yeni tariflerini bekliyoruz kızlarını öptüm
YanıtlaSiltekrar döndüğüne sevindim özlettin kendini yeni tariflerini merakla bekliyorum kızlarına kızlarımdan sevgiler
YanıtlaSilHosgeldin Saziye, ozledik.
YanıtlaSilİzmir e bir dahaki gelişinde haberim olsun, goruselim:)
sevgilerimle,
Figen Karavas
merhaba saziye hanım hosgeldınız...katmer poaçaya yorum yazmıştım.bende tariflerim için bi blog oluşturabildim.biraz acemiyim ama yavaş yavaş öğrenicem...:))
YanıtlaSiltarifleriniz çok güzel ellerinize sağlık...umarım benımkılerıde begenırsınız..
http://mutfakdoktoru.blogspot.com
Sevgili Melek, hemen ziyaret ediyorum blogunu:)
YanıtlaSilSeda'cım, hoşbulduk:)
Emine'cim, hoşbulduk, inşallah yeni tarifler yakında gelecek.
Serap'cım, teşekkürler, ben de kızlarını öperim, sevgiler.
Figen'cim, inşallah:)
Nirvana, başarılar dilerim.
Bende gelirken Tarişin yeni mahsul kuru incirlerini piyasaya sürdükleri gün giderayak yakaladım.Şansıma fuar için erken çıkmış yeni ürünler.Zeytinyamda canım İzmirimden tabiki.nasıl özledim şimdiden.Babaannemler Ödemişte olduğundan çocukluğumda her bayram bizde giderdik.
YanıtlaSilAyrıca bloğunuzun sessiz takipçisiyim uzun zamandır
Sevgiler
Hoşgeldin..))Güzel bir kaçamak ve keyifli tatil olmuştur sizin için.
YanıtlaSilGüzel tariflerini bekliyorum.
Sevgilerle
merhabalar gezinirken tesadüfen sizin blogunuza rastladım.katmerli pogaca tarifinizden yaptım. harikaaa oldu.tarif için teşekkürler.en kısa zamanda bu tarifi sitemde (tabi izin verirseniz)yayınlamak isterim.teşekkürler...
YanıtlaSilDegerli site yöneticisi,siteniz herkes için çok yararlıDell yetkili servislerihizmetlerinizin devamında başarılar dilerim.
YanıtlaSilşaziye hanımcım peynirlerimin kalınlığına resimde bakarsanız inceler çok kalın değiller o sebeple kaynarken erimeye bile başladı benim dilimler
YanıtlaSildilimleriniz kalınsa o sebeple içlerine işlememiş olabilirmi
gıda mühendisi ve veterinerlikte sütürünlerini çalışan akrabalarımlada konuştuğumda o sürenin yeterli olduğunu söylediler bende güvenerek yapıp yedim
inşlh sorun olmaz kötübirşeye sebep olmak istemem
Şaziye hn nerelerdesiniz? En son Ekim 2007'deki yazınızıgördüm. Bşka bir adresten mi yayınlıyorsunuz diğer yazılarınızı?
YanıtlaSilPaylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
YanıtlaSilÇay Kazanı
Yazmayı bıraktığınız günden beri yani 2007 den beri 10 yıldır sık sık açar bakarım sitenize. Yeni güncelleme var mı diye. Umut işte. Tarifleriniz o kadar leziz, kolay ve yapılası tarifler ki hala evde birşeyler yapacak olsam ilk baktığım blog bu oluyor. Bu 10 yılda kim bilir ne tarifleriniz birikmiştir. Keşke tekrar yazmaya başlasanız. Çok özledik.
YanıtlaSilne kadar duygulandım, sağolun... blogger yorumunuzu mail olarak gönderdi de öyle gördüm yoksa ben bile kaç yıldır bakmamışım sayfama.
YanıtlaSil