Emine'cim, maalesef ertesi güne kadar bekleyebilecek bir hamur değil, hazırlayınca hemen kızartmak gerekiyor.[hatta kızartınca da hemen yemek gerekli:) bekleyince özelliğini kaybediyor çünkü]
Water lily, bu böreği annem küçüklüğümüzden beri yapar, eskişehirli değiliz, çevremde başka kimseden yarımca adıyla yapıldığını duymamıştım, hatta ben yarımca ismini annem uydurdu sanıyordum, başka bilenlerde varmış demek:)
Rahime'cim, ben teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için, sevgiler...
Merhabalar şaziye siteni herğün ziyaret etmeye çalışıyorum. Hamur işlerini çok severim.Ellerine sağlık çok güzel görünüyo Özellikle katmer poğaçanı deneyeceğim siteme beklerim
Selamlar, Bunlar hakikaten çok güzel görünüyorlar.Bende çok severim,fakat bir türlü yapamıyorum.Çocukluğumda çok sık yapılırdı bizde de demekki ordan geliyor bu sevgi.))Ellerine sağlık,inan çok harika olmuşlar.
saziye abla bayiliyorum senin tariflerine yaa.hic malzeme skintisi yasamiyorum.cünkü hep evde olan seyler oluyor.ben yeni evliyim.mutfaga daha yeni yeni girmeye basladim.sayende hic skinti yasamiyorum.tariflerinle mutfak cok kolay ve cok zevkli hale geliyor:)) cok tesekkurler.kolay gelsin.
çok hoş merak ettim hamurları bi gün önce hazırlayıp ertesi gün kızartsak olurmu ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilEmine'cim, maalesef ertesi güne kadar bekleyebilecek bir hamur değil, hazırlayınca hemen kızartmak gerekiyor.[hatta kızartınca da hemen yemek gerekli:) bekleyince özelliğini kaybediyor çünkü]
YanıtlaSilCok leziz gokuyor bunlar, nasil canim cekti:)
YanıtlaSilEllerinize saglik..
kahvalti icin harika olur.hemen yapacagim yarin.tarif icin tesekkürler.
YanıtlaSilViyana dan sevgiler....
Water lily, bu böreği annem küçüklüğümüzden beri yapar, eskişehirli değiliz, çevremde başka kimseden yarımca adıyla yapıldığını duymamıştım, hatta ben yarımca ismini annem uydurdu sanıyordum, başka bilenlerde varmış demek:)
YanıtlaSilRahime'cim, ben teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için, sevgiler...
merabalar bugün sitenize girdiğimde bu tarifi gördüm ve denedim çok güzel oldu ençok beğendiğimiz yanıda yağ çekmemesi oldu teşekkürler tarif için.
YanıtlaSilMerhabalar şaziye siteni herğün ziyaret etmeye çalışıyorum. Hamur işlerini çok severim.Ellerine sağlık çok güzel görünüyo Özellikle katmer poğaçanı deneyeceğim siteme beklerim
YanıtlaSilSevgiler
Ebru
www.ebrununyemekleri.azbuz.com
siteme linkini ekledim
YanıtlaSilEbru
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık.
YanıtlaSilbeypazarında da bu isimle duymuştum ve orada yemiştim.
Selamlar,
YanıtlaSilBunlar hakikaten çok güzel görünüyorlar.Bende çok severim,fakat bir türlü yapamıyorum.Çocukluğumda çok sık yapılırdı bizde de demekki ordan geliyor bu sevgi.))Ellerine sağlık,inan çok harika olmuşlar.
Sevgilerimle,
ben hanzade öncelikle ellerinize sağlık hepsi cok nefis görünüyor benim bu ay günüm var iftardan sonra gelecekler ne önerirsiniz
YanıtlaSilSevgili Hanzade, iftardan sonra pek birşey yiyecek hal kalmıyor malum:) Hafif, meyveli bir pasta ikram edilebilir çayın yanında.
YanıtlaSilsaziye abla bayiliyorum senin tariflerine yaa.hic malzeme skintisi yasamiyorum.cünkü hep evde olan seyler oluyor.ben yeni evliyim.mutfaga daha yeni yeni girmeye basladim.sayende hic skinti yasamiyorum.tariflerinle mutfak cok kolay ve cok zevkli hale geliyor:)) cok tesekkurler.kolay gelsin.
YanıtlaSil