tag:blogger.com,1999:blog-19570790.post115337713868140323..comments2023-10-24T11:10:35.682+03:00Comments on MUTFAK GÜNCESİ: KIYMALI BAMYAsaziyehttp://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-33894778120175017082013-02-02T21:43:06.303+02:002013-02-02T21:43:06.303+02:00tarifinize uydum binlerce km uzakta amerikada bu g...tarifinize uydum binlerce km uzakta amerikada bu guzel yemegi oglumla beraber afiyetle yedik tesekkurler SahirAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-23465271667556157962007-08-24T13:53:00.000+03:002007-08-24T13:53:00.000+03:00güzel oldu ama normal tencerede kaç dakika pişeceğ...güzel oldu ama normal tencerede kaç dakika pişeceğini ve domateslerin kabuğunun soyulup ekleneceğini de yazsanız iyi edresenizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153725508822707842006-07-24T10:18:00.000+03:002006-07-24T10:18:00.000+03:00Sevgili Saziye, Tarifi denedim, sonucu cok begendi...Sevgili Saziye, Tarifi denedim, sonucu cok begendik. Normal tencerede pisirdim, 2 bardak su kafi geldi benimkine. Bu guzel tarif icin tesekkur ediyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153600952995337702006-07-22T23:42:00.000+03:002006-07-22T23:42:00.000+03:00Sevgili Meliha ve Filiz, yorum ve önerileriniz içi...Sevgili Meliha ve Filiz, yorum ve önerileriniz için çok teşekkürler...<BR/><BR/>Anonymous, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153513100427638372006-07-21T23:18:00.000+03:002006-07-21T23:18:00.000+03:00Merhaba,Uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum... ...Merhaba,<BR/>Uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum... <BR/>Beğeniyle izlediğimiz bu sayfanız için teşekkür ediyorum... <BR/>başarılar diliyorum... Her şey gönlünüzce olsun...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153489136343878262006-07-21T16:38:00.000+03:002006-07-21T16:38:00.000+03:00ve sarımsak sız olmaz tabiki.özür unutmuşum.ve sarımsak sız olmaz tabiki.özür unutmuşum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153488966470988432006-07-21T16:36:00.000+03:002006-07-21T16:36:00.000+03:00benimki sadece bir öneri bamyaları kavrulmuş kıyma...benimki sadece bir öneri bamyaları kavrulmuş kıyma,soğan ve domatesin üzerine döküp koruk suyu veya limon suyunu verirseniz birazda sararmalarını beklerseniz yemeğiniz çok daha lezzetli olacatır.SevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153461904245999412006-07-21T09:05:00.000+03:002006-07-21T09:05:00.000+03:00Ve de koruk suyunu buzdolabında kış boyu muhafaza...Ve de koruk suyunu buzdolabında kış boyu muhafaza edenler var, limon dayanmaz mesela.<BR/>MelihaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153459623766451632006-07-21T08:27:00.000+03:002006-07-21T08:27:00.000+03:00Merhaba Gülten, güzel yorumun için teşekkürler...S...Merhaba Gülten, güzel yorumun için teşekkürler...<BR/><BR/>Sevgili Songül, evet koruk ekşi ve ham üzüme deniyor.saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153402115318244832006-07-20T16:28:00.000+03:002006-07-20T16:28:00.000+03:00Şaziye hanım merhaba, kıymalı bamyanız çok güzel g...Şaziye hanım merhaba, kıymalı bamyanız çok güzel görünüyor ellerinize sağlık. Koruk dediğiniz olmamış üzüm mü acaba?<BR/>Sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1153401469738324792006-07-20T16:17:00.000+03:002006-07-20T16:17:00.000+03:00merhaba sayfanızı uzun zamandır sureklı takıp edıy...merhaba sayfanızı uzun zamandır sureklı takıp edıyorum ve yemek sıtelerı içinde yerınız çok çok ayrı herşey anlaşılabılır ve ayrıntılı guzel paylaşımlarınız için çok teşekkurler herşey gonlunuzce olsun sevgılerAnonymousnoreply@blogger.com