tag:blogger.com,1999:blog-19570790.post113836124595727213..comments2023-10-24T11:10:35.682+03:00Comments on MUTFAK GÜNCESİ: İKİ RENKLİ BİSKÜVİ PASTASIsaziyehttp://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-43408990259853974642007-02-26T15:07:00.000+02:002007-02-26T15:07:00.000+02:00pastayı çok begendik az sonra yapmak üzere mutfaga...pastayı çok begendik az sonra yapmak üzere mutfaga konuşlanacagız nazlı cigdemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1168190796243209622007-01-07T19:26:00.000+02:002007-01-07T19:26:00.000+02:00pastanın görünüşü harika elinize saglık inşallah b...pastanın görünüşü harika elinize saglık inşallah birgün bende yerimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1148573808264427062006-05-25T19:16:00.000+03:002006-05-25T19:16:00.000+03:00Merhaba Pınar,hoşgeldin:)tek sıra bisküvi dizdim. ...Merhaba Pınar,hoşgeldin:)tek sıra bisküvi dizdim. (Üzerine de biraz krema kaplandığı için geniş öyle gözüküyor olabililir) Kepekli bisküvi olarak eti burçak kullanılabilir, pötibör bisküvi ile katlar ince olur tahminimce, böyle dolgun olmaz.<BR/>Sevgiler.saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1148564373205394172006-05-25T16:39:00.000+03:002006-05-25T16:39:00.000+03:00Şaziye Hanım Merhababu bisküvileri yanyana iki sır...Şaziye Hanım Merhaba<BR/>bu bisküvileri yanyana iki sıramı yapıyorsunuz. Pastanız geniş gözüküyor. Ama tek sıra bisküvi dizilmiş. Kepekli bisküviden kastınız nedir.Bildiğimiz beyaz pötibör bisküvi kullanılmayacak mı?<BR/>güzel tarifleriniz için çok teşekkürler..<BR/>ilk defa sitenizi ziyaret ettim ve yapacak bir sürü tarif çıktı.<BR/>sevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1139954863772217322006-02-15T00:07:00.000+02:002006-02-15T00:07:00.000+02:00Hiç iki rekli yapmamıştım,mutlaka deneyeceğim.Hiç iki rekli yapmamıştım,mutlaka deneyeceğim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138872050357115802006-02-02T11:20:00.000+02:002006-02-02T11:20:00.000+02:00Beğendiğine sevindim Sibel'ciğim, teşekkürler.Beğendiğine sevindim Sibel'ciğim, teşekkürler.saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138870200069309202006-02-02T10:50:00.000+02:002006-02-02T10:50:00.000+02:00Çok güzel görünüyor.. Sevdiğim lezzetlerden biri:)...Çok güzel görünüyor.. Sevdiğim lezzetlerden biri:) Ellerinize sağlık!Sibelhttps://www.blogger.com/profile/09510641102593077480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138431386615247262006-01-28T08:56:00.000+02:002006-01-28T08:56:00.000+02:00Sevgili Tomurcuk, güzel yorumun için teşekkür eder...Sevgili Tomurcuk, güzel yorumun için teşekkür ederim, sitene baktım, sende İzmit'te yaşıyormuşsun, hemşeri olduk bak:)<BR/><BR/>Meltem hanım, ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Pastanın eski günleri anımsatmasına sevindim. <BR/>Sevgiler...saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138393841107213172006-01-27T22:30:00.000+02:002006-01-27T22:30:00.000+02:00Sevgili Şaziye,ne zamandır sana merhaba demek isti...Sevgili Şaziye,ne zamandır sana merhaba demek istiyordum;kısmet bugüneymiş.İzmit'ten yazman dikkatimi çekmişti. Ben de bu pasta ile evliliğimin ilk günlerine döndüm. Öğrendiğim ilk pasta. O günlerde yaptığım her şey tecrübesizlik nedeniyle kötü oluyordu.Fırında pişirme derdi olmadığından ben de bu pastayı tercih ediyordum.Eline sağlık. Sevgiyle. Meltem AtanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138392536892228622006-01-27T22:08:00.000+02:002006-01-27T22:08:00.000+02:00Pastan çok güzel olmuş ellerine sağlık sevgili Şaz...Pastan çok güzel olmuş ellerine sağlık sevgili Şaziye sevgiyle kal...tomurcukhttps://www.blogger.com/profile/11324266968148719169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138372216727654752006-01-27T16:30:00.000+02:002006-01-27T16:30:00.000+02:00Şule'ciğim, sitendeki tarifine ve yorumlara baktım...Şule'ciğim, sitendeki tarifine ve yorumlara baktım, kesim şekli pek anlaşılamamış galiba. Pastanın yarısını yemiştik ama kalan kısmıyla kesim şeklini gösteren bir fotoğraf çekip, ekliyorum. Umarım anlaşılabilir.saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138369648951389522006-01-27T15:47:00.000+02:002006-01-27T15:47:00.000+02:00Ben de bu pastanın çok benzerini pudingle yapıp si...Ben de bu pastanın çok benzerini pudingle yapıp sitemize koyduğumda hoş olmayan yorumlar almıştım. Sebebi de verev kesince pastanın nasıl böyle göründüğüydü :). Benim yaptığım pastanın adı da Kiremit Pasta idi. Ben çok seviyorum tadını ve de görüntüsünü. Ellerinize sağlık..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138367372681763382006-01-27T15:09:00.000+02:002006-01-27T15:09:00.000+02:00Güzel hatıralar anımsattıysam ne mutlu bana...Güzel hatıralar anımsattıysam ne mutlu bana...saziyehttps://www.blogger.com/profile/17527732206612832303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19570790.post-1138367052922284602006-01-27T15:04:00.000+02:002006-01-27T15:04:00.000+02:00Çocukluğumun zebra pastası... Annem nede güzel yap...Çocukluğumun zebra pastası... <BR/>Annem nede güzel yapardı kokusu burnuma geldi şimdi.. Yüreğine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.com